Nieuwe klassen NGT!

Terug naar Nieuws
Gepubliceerd op

Nieuwe klassen NGT!

Nieuwe klassen NGT!

We hebben geweldig nieuws voor jou! We hebben gloednieuwe datums en locaties voor onze fysieke cursussen NGT! Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van de Nederlandse Gebarentaal (NGT) of je kennis en vaardigheden wilt uitbreiden, bij TYD hebben we de perfecte cursussen voor jou.

Vanaf juli bieden we één klas op niveau 1 in Amsterdam aan. Deze cursus is ideaal voor beginners die graag de basisbeginselen van de NGT en de dovencultuur willen leren. Onze ervaren docent zal je begeleiden tijdens zes boeiende lessen, waarin je een solide basis legt voor je reis in de wereld van de NGT.

Maar dat is nog niet alles! Na de zomer bieden we onze cursussen op meerdere locaties en op verschillende niveaus aan! Of je nu niveau 1 wilt vervolgen of klaar bent om een hoger niveau te bereiken, we hebben de juiste cursus voor jou. De exacte datums en locaties staan op de cursuspagina.

Bij TYD geloven we in interactief en persoonlijk onderwijs. Daarom houden we onze klassen bewust klein, met een gemiddelde groepsgrootte van 10 tot 14 deelnemers. Dit zorgt voor een optimale leeromgeving waarin je de nodige individuele aandacht en ondersteuning krijgt om succesvol te leren.

Wil je de Nederlandse Gebarentaal echt ervaren? Onze fysieke cursussen bieden je de kans om te communiceren met medecursisten en te leren van de ervaringen van anderen. Het is niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een kans om nieuwe vrienden te maken en deel uit te maken van een inclusieve gemeenschap.

Schrijf je vandaag nog in en reserveer jouw plek voor onze fysieke cursussen NGT. Samen zullen we jouw reis naar het leren van de NGT en het ontdekken van de dovencultuur een onvergetelijke ervaring maken.

Cursusaanbod
    Deel dit nieuws:

Up-to-date blijven

Nieuwsbrief

Wil je de actuele nieuwsberichten van TYD per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

TYD
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
© 2024 TYD -  contact@tyd.nlDevelopment: MUS