T-Mobile campagne

Terug naar Nieuws
Gepubliceerd op

T-Mobile campagne

T-Mobile campagne

TYD en partners tillen Nederlandse Gebarentaal en dans naar nieuwe hoogten in inspirerende commercial 'Denk Unlimited!'

TYD, in samenwerking met een scala aan gewaardeerde partners, heeft zich gewaagd aan een baanbrekend project waarin Nederlandse Gebarentaal wordt gecombineerd met een energiek dansoptreden in een boeiende commercial. Deze unieke samenwerking omvatte Court, T-Mobile, 20Hertz, Sor, Sigourney K, TWBA\NEBOKO, Wefilm, ACT, Ovide en talloze andere organisaties, die zich hebben toegewijd aan een eerlijke, authentieke en inclusieve boodschap.

Deze gezamenlijke inspanningen hebben dit project met succes naar nieuwe hoogte gebracht. ‘Denk Unlimited’ toont de kracht van visuele taal en heeft gebarentaal op een unieke positieve manier in de schijnwerpers gezet.

Dankzij de geweldige cinematografie en het script van WeFilm en TWBA\NEBEKO is de essentie van deze boodschap glashelder zichtbaar geworden. Daarnaast ontwikkelde TWBA\NEBOKO een unieke TikTok-filter. Hiermee kan het publiek actief meedoen en leren communiceren in de Nederlandse gebarentaal.

De titel en muziek van het nummer "Lichaamstaal", geschreven door Court, Sor en Sigourney K, laten de kracht van communiceren in gebarentaal zien. Ze vormen een perfecte aanvulling op de toch al visueel zeer sterke commercial. Met "Denk Unlimited!" als leidraad laat het nummer de inspirerende boodschap van onbegrensde mogelijkheden zien.

De spetterende choreografie is in samenwerking met 20Hertz, Sigourney K en TYD ontwikkeld. TYD speelde een belangrijke rol in het adviseren, begeleiden en coachen van de deelnemers in het correct toepassen van alle aspecten van de Nederlandse gebarentaal. Hiermee werd een nauwkeurige weergave op beeld gewaarborgd. Onze expertise is ook ingezet bij de creatie van de TikTok-filter, dit zorgde ervoor dat de authenticiteit van de gebruikte gebaren werden gewaarborgd.

De expertise van TYD leverde binnen het project waardevolle inzichten op over het juiste gebruik van de Nederlandse gebarentaal, woordkeuzes en gebaren, waardoor de boodschap effectief kon worden vastgelegd. Wij faciliteerden daarnaast ook de inzet van geschikte tolken NGT en hebben aan alle betrokkenen een workshop gegeven om de kennis van de Nederlandse gebarentaal te vergroten en daarmee bewustzijn te stimuleren.

Daarnaast heeft TYD Court een podium geboden. Court, een 22-jarige dove performer, betovert op de Sociale Media al geruime tijd zijn volgers. Met een combinatie van muziek, dans en gebarentaal leert hij zijn volgers spelenderwijs de Nederlandse Gebarentaal. Met ‘Denk Unlimited!’ heeft Court de mogelijkheid gekregen om zijn talent en passie te tonen en een brug te slaan tussen de wereld van doven en niet-doven. Zijn doel is om meer verbinding en begrip te creëren en de dovencultuur op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Noemenswaardig is zeker ook de bijdragen van ACT en Ovide. ACT was verantwoordelijk voor het creëren van de aantrekkelijke visuals op sociale media, terwijl Ovide zich bezighield met het genereren van media-aandacht en de PR voor Court, Sor en Sigourney K.

Met de lancering van de 'Denk Unlimited!'-campagne heeft TYD samen met haar partners een inspirerende commercial gecreëerd die de kracht van de Nederlandse gebarentaal en dans viert. ‘Denk Unlimited!’ benadrukt de onbegrensde mogelijkheden van communicatie en de noodzaak van een inclusieve samenleving. TYD blijft zich inzetten voor inclusiviteit, diversiteit en het bevorderen van de Nederlandse gebarentaal als een krachtig en expressief communicatiemiddel. Door dit project hebben wij laten zien hoe een authentiek en eerlijk verhaal prachtig kan worden vormgegeven en een groter publiek kan bereiken.

T-Mobile Unlimited - Gebarentaal
    Deel dit nieuws:

Up-to-date blijven

Nieuwsbrief

Wil je de actuele nieuwsberichten van TYD per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

TYD
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
© 2024 TYD -  contact@tyd.nlDevelopment: MUS