MDT Unmuted

MDT Unmuted

MDT is de afkorting van Maatschappelijke Diensttijd. Wil jij in een korte tijd jouw talenten ontwikkelen, iets doen voor een ander en mensen ontmoeten buiten je eigen leefwereld? Ben je geïnteresseerd? Lees verder!

Meer informatie over MDT

MDT Unmuted cursussen

Gratis voor jongeren!

Dit project wordt vanuit het ministerie van OCW (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) gesubsidieerd, waardoor het kosteloos voor jou is om deel te nemen! Met onze gezamenlijke inspanningen en betrokkenheid, zijn we ervan overtuigd dat we een positieve en blijvende verandering kunnen bewerkstelligen. De deelnemers mogen vrienden, buren, familieleden, collega's, et cetera meenemen uit hun eigen netwerk.

Gratis

Gratis

Geen kosten: je leert de Nederlandse Gebarentaal gratis!

Maatschappij

Maatschappij

Samen met je buddy bouw je brug tussen horende wereld en dovenwereld.

Jeugd

Jeugd

De cursus is speciaal voor de jongeren van 12 tot 30 jaar ontwikkeld.

Referenties

Ervaringsverhalen

"Toen ik ging aanmelden, wist ik niet wat ik kon verwachten. Wat was het leuk! Werken in kleine groep en met je eigen buddy, ook leer je dan samen en is er meer begrip. Het is leuk om de NGT, dovencultuur en dovengeschiedenis te leren."

Nicola

“Het werken in kleine groepjes helpt met het leren van de taal. Door het vertellen waarom iets zo is en de geschiedenis er achter blijft het snel hangen. De groep is gezellig, iedereen leert van elkaar!”

Kaylee

“Ook waren verschillende workshops erg interessant, vooral de rondleiding van DovenShoah sprong er voor mij tussenuit. Wat een indrukwekkend verhaal en rondleiding van Flip!”

Max

De begeleiders vanuit TYD bieden ondersteuning en begeleiding op professioneel niveau aan bij verschillende activiteiten, waarbij ruimte is voor vragen, discussie en reflectie. Activiteiten zoals de NGT-lessen (Nederlandse gebarentaal lessen) en uitstapjes naar de dovenwereld in heel Nederland. Denk hierbij aan een boerderij waar dove mensen werken of een verzorgingstehuis voor dove en slechthorende ouderen. Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen leerproces te sturen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun ontwikkeling. Aan het einde van het traject vindt een evaluatie plaats, waarbij deelnemers de kans krijgen om feedback te geven en ervaringen te bespreken. Certificaten worden uitgereikt ter erkenning van de voltooiing van het traject. Mooi om dit op je CV te zetten!

Laten we bouwen aan een toekomst waarin iedereen een kans krijgt en we samen een verschil maken!

Het project bestaat uit ten minste 12 bijeenkomsten met een aanwezigheidsplicht van minimaal 80%. De bijeenkomsten bedragen 80 uur, waarvan 13 uur thuisstudie mogen zijn. Aan het einde ontvangen deelnemers een vergoeding.

Ben je geïnteresseerd? Check dan onderstaande link voor meer informatie en meld je aan!

MDT Partners

Samenwerkende partijen
MDT
Unmuted
MDT Unmuted
MDT
Unmuted
MDT Unmuted
MDT
Unmuted
MDT Unmuted

Up-to-date blijven

Nieuwsbrief

Wil je de actuele nieuwsberichten van TYD per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

TYD
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
© 2024 TYD -  contact@tyd.nlDevelopment: MUS