Teddy Bear Hospital

Terug naar Nieuws
Gepubliceerd op

Teddy Bear Hospital

Teddy Bear Hospital

Een medische module ontwikkeld voor Teddy Bear Hospital!

Het Teddy Bear Hospital is een project dat jaarlijks wordt georganiseerd waarbij scholen uit de omgeving worden uitgenodigd om met een aantal klassen langs te komen in het ziekenhuis. Hierbij nemen de kinderen (ongeveer 4 tot 7 jaar oud) een eigen knuffel mee welke zij dan spelenderwijs, samen met een begeleidende student, beter gaan maken. De projectgroep heeft ons gevraagd om een medische module voor studenten te ontwikkelen zodat ze beter voorbereid waren op de dove en slechthorende kinderen.

Het was een succesvolle dag in het UMCG ziekenhuis te Groningen en we kregen lovende reacties van de studenten en projectleider. We vonden het een leuk opdracht om mee te werken! Afgelopen maand werkten we aan meerdere projecten dat we nog niet mogen bekend maken. Hou onze sociale media en website in de gaten!

Reactie van UMCG Groningen

"TYD heeft voor ons geweldige modules gemaakt in NGT over medische gebaren. Op die manier waren we super voorbereid op het groepje dove en slechthorende kinderen die wij tijdens het Teddy Bear Hospital mochten begeleiden. Fijne samenwerking en communicatie, top kwaliteit van de modules ondanks de korte deadline die er was. Heel hartelijke dank. Jullie zijn geweldig."

Iloveyougebaar small.jpg Een MRI-scan van "I love you"-gebaar door de studenten als dank voor ons

    Deel dit nieuws:

Up-to-date blijven

Nieuwsbrief

Wil je de actuele nieuwsberichten van TYD per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

TYD
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
© 2024 TYD -  contact@tyd.nlDevelopment: MUS