Cursussen

Fysieke cursussen

Terug

Cursussen

Welkom bij onze krachtige NGT-cursussen! Leer de Nederlandse Gebarentaal op een gestructureerde en meeslepende manier, ontwikkel je vaardigheden en dompel je onder in de dovenwereld. Ontdek onze uitgebreide reeks cursussen voor vier niveaus: NGT 1, NGT 2, NGT 3 en NGT 4. Elk niveau biedt je voldoende uitdagingen, waarmee je stap voor stap de taal onder de knie krijgt. Elk niveau bestaat uit 6 lessen van 2 uur, inclusief een pauze, en duurt in totaal 12 weken. Met onze thuisopdrachten geef je jezelf de kans om je vaardigheden te verstevigen. We adviseren je om daar dagelijks mee aan de slag te gaan.

Wil je na het behalen van NGT 4 verder dan hebben we goed nieuws: binnenkort zijn ook de cursussen voor NGT 5 en NGT 6 beschikbaar!

Van oude stijl naar nieuwe stijl

We hebben de opbouw van onze cursussen vernieuwd. De cursus NGT 1 duurde in de oude opzet 12 weken en daarop aansluitend duurde de cursus NGT 2 ook weer 12 weken. Nu zijn de cursussen opgesplitst in 4 niveaus van elk 6 weken. Heb je de oude NGT 1 afgerond, dan ga je nu verder met NGT 3 van het nieuwe programma. Heb je de oude cursus NGT 2 afgerond, wacht je nu tot NGT 5 beschikbaar is.

Kort samengevat: het oude NGT 1 komt nu overeen met zowel NGT 1 als NGT 2 in het nieuwe programma. Dit betekent dat als je het oude NGT 1 hebt gevolgd, je in feite zowel NGT 1 als NGT 2 volgens het nieuwe programma hebt afgerond. We zijn enthousiast over de vernieuwde cursussen en kijken ernaar uit om je in onze lessen te verwelkomen.

Cursusoverzicht

  • NGT 1: Basiscursus
  • NGT 2: Conversatie en uitbreiding
  • NGT 3: Verdieping en zelfexpressie
  • NGT 4: Vloeiendheid en tempo

image000091.png

Aanmelden en advies

Beginners adviseren we te starten met NGT 1 en geleidelijk aan de overige niveaus te doorlopen. Als je al enige ervaring hebt, kun je contact met ons opnemen voor een intakegesprek zodat wij voor jou het juiste niveau kunnen bepalen. We staan verder altijd klaar om specifieke vragen te beantwoorden en mee te denken.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste cursus. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze NGT-cursussen!

Maatwerk

Wij staan ook altijd open voor specifieke vragen en verzoeken. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van een cursus met een eigen samengestelde groep, een cursus speciaal voor jouw bedrijf omdat er bijvoorbeeld een dove/slechthorende medewerker is aangenomen, of elke andere situaties waarin maatwerk gewenst is. We denken graag met je mee! Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Cursusaanbod

Up-to-date blijven

Nieuwsbrief

Wil je de actuele nieuwsberichten van TYD per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

TYD
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
© 2024 TYD -  contact@tyd.nlDevelopment: MUS