Diensten

Op maat en advies

Terug

Op maat en advies

Bij ons staat klanttevredenheid centraal en streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. We begrijpen dat elk project uniek is en dat er soms specifieke vereisten zijn die buiten ons standaardaanbod vallen.

Of het nu gaat om een specifieke vertaalvraag, een complexe videoproductie of een maatwerkoplossing voor jouw organisatie: wij staan klaar om met je mee te denken. Ons ervaren team staat open voor nieuwe uitdagingen en is flexibel in het aanpassen bij wensen op maat.

Van onze opdrachtgevers weten we dat het ontdekken van de dovencultuur en het leren van de Nederlandse Gebarentaal wordt ervaren als een bijzondere en waardevolle reis is. Dat komt vooral door de ervaren professionals die wij in huis hebben, die gepassioneerd zijn in het delen van hun kennis en het bevorderen van inclusie.

Of je nu een individu bent die meer wil weten over de dovencultuur, of een organisatie die streeft naar een inclusieve omgeving, wij bieden advies en coaching op maat.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en jouw specifieke wensen met ons te bespreken. We werken dan samen met jou aan een op maat gemaakte concept dat perfect aansluit bij wat je nodig hebt.

Up-to-date blijven

Nieuwsbrief

Wil je de actuele nieuwsberichten van TYD per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

TYD
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
© 2024 TYD -  contact@tyd.nlDevelopment: MUS