Diensten

Nascholingen

Terug

Nascholingen

Welkom op onze nascholingspagina voor tolken! Hier bieden we een verscheidenheid aan nascholingscursussen en -activiteiten die zijn ontworpen om jouw tolkvaardigheden verder te ontwikkelen en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in het tolkberoep.

Onze nascholingsprogramma's zijn specifiek ontworpen voor tolken en richten zich op verschillende aspecten van tolken, zoals taalvaardigheid, tolktechnieken, beroepsethiek, culturele competentie en professionele ontwikkeling. Of je nu een beginnende tolk bent die zijn of haar vaardigheden wil versterken, of een ervaren tolk die zijn of haar kennis wil verdiepen, er is voor elk wat wils.

Onze ervaren docenten en experts in het vakgebied zorgen voor boeiende en interactieve leermogelijkheden. Je krijgt de kans om te oefenen met praktijksituaties, casestudy's te bespreken, deel te nemen aan groepsdiscussies en feedback te ontvangen om je vaardigheden verder te verbeteren.

Wij streven ernaar om een inclusieve leeromgeving te creëren waarin diversiteit wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Onze nascholingscursussen bevorderen culturele sensitiviteit en bewustzijn, en bieden handvatten om effectief te communiceren in verschillende contexten en met verschillende cliënten.

Bij het voltooien van een nascholingscursus ontvang je een certificaat van deelname, wat jouw inzet voor professionele ontwikkeling en voortdurend leren onderstreept. Dit kan bijdragen aan het verbeteren van je professionele geloofwaardigheid en het vergroten van je kansen op succes in het tolkvak.

We nodigen je uit om ons aanbod van nascholingscursussen te verkennen en je in te schrijven voor de cursussen die aansluiten bij jouw behoeften en interesses. Investeer in jezelf en blijf groeien als tolk door deel te nemen aan onze inspirerende nascholingsactiviteiten. Samen werken we aan het bevorderen van kwaliteit en professionaliteit in het tolkberoep.

Als je specifieke ideeën, wensen of suggesties hebt met betrekking tot nascholingsonderwerpen, staan we altijd open voor jouw input. We waarderen jouw feedback en streven ernaar om ons nascholingsaanbod af te stemmen op de behoeften van tolken. Dus als je een onderwerp hebt waar je graag meer over wilt leren of als je een samenwerkingsvoorstel hebt, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en een nascholingservaring te creëren die waardevol en relevant is voor de tolkgemeenschap.

Aanbod

Up-to-date blijven

Nieuwsbrief

Wil je de actuele nieuwsberichten van TYD per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

TYD
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
© 2023 TYD -  contact@tyd.nlDevelopment: MUS