Diensten

Agency

Terug

Agency

Een van onze missies is om een brug te slaan tussen getalenteerde dove en slechthorende acteurs en de wereld van theater, film en televisie. We zijn ervan overtuigd dat dove en slechthorende acteurs net zoveel talent, passie en creativiteit bezitten als hun horende collega's. Het is hoog tijd dat hun unieke identiteiten en perspectieven gehoord en gezien worden in het brede scala van media en cultuur.

We zijn daarom vastberaden om barrières te doorbreken en gelijke kansen te creëren voor dove en slechthorende acteurs in de entertainmentindustrie. Een belangrijke stap daarbij is het creëren van bewustzijn en kennisoverdracht om zo de perceptie te veranderen en dove getalenteerde individuen een bijdrage te laten leveren in het artistieke landschap. Wij zijn er van overtuigd dat hun aanwezigheid en talent een nieuwe dimensie van diversiteit en authenticiteit in elke productie brengen.

Gebarentaal is een unieke vorm van communicatie die een brug slaat tussen verschillende gemeenschappen en culturen. Het heeft zijn eigen ritme, grammatica en nuances die de rijke diversiteit van menselijke expressie weerspiegelen. Door gebarentaal te integreren in theaterstukken, films en televisieprogramma's kunnen we verhalen vertellen die zullen resoneren bij een groot publiek.

Door nauw samen te werken met dove en slechthorende acteurs, talentenbureaus en entertainmentbedrijven, zetten we ons in voor het creëren van meer inclusieve en toegankelijke castingmogelijkheden. We bieden ondersteuning, advies en ons netwerk aan om voor uw productie de juiste dove of slechthorende acteur te vinden.

Ontdek de schitterende talenten van dove en slechthorende acteurs en laten we samen bouwen aan een entertainmentindustrie die trots is op haar diversiteit en inclusiviteit.

Up-to-date blijven

Nieuwsbrief

Wil je de actuele nieuwsberichten van TYD per mail ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

TYD
  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
© 2024 TYD -  contact@tyd.nlDevelopment: MUS