Diensten

Cursussen

Terug

TYD voor cursussen

  • NGT 1 (Nederlands gebarentaal cursussen niveau 1)
  • NGT 2 (Nederlands gebarentaal cursussen niveau 2)

In samenwerking met SWDA Amsterdam geven we vanaf september fysieke cursussen NGT! De cursus NGT duurt 12 lessen en het wordt door de kwalitatieve docent gegeven! Ook hebben we oudersmodule niveau 3 ontwikkeld voor de ouders met dove/slechthorende kinderen.

Het is ook geschikt voor de publieke- en private organisaties die een aantal lessen/cursussen NGT voor hun werknemers willen afnemen.

Wil je de NGT graag leren of juist meer leren? Neem dan een kijkje!

Klik hier om de cursussen te boeken en voor meer informatie o.a. de datums.

  • OM 3 (Oudersmodule niveau 3)

We hebben in samenwerking met ervarende docenten een nieuw module ontwikkeld: Oudersmodule niveau 3. Het is voor de ouders met dove en/of slechthorende kinderen bedoeld, wie al eerder NGT 1 en/of NGT 2 hebben gevolgd. Samen met de ouders gaan we in de wereld van de dove/slechthorende kinderen duiken! Vanaf september beginnen we met één pilotgroep van 12 deelnemers in Amsterdam. Wil je ook meedoen? Neem dan contact met ons! Er zijn nog een aantal plekken vrij.

Bij interesse, neem vooral contact met ons op om een vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan. Contactgegevens: contact@tyd.nl

TYD wil de kennis en expertise van de dovencultuur graag delen. Wij willen het platform zijn waar je terecht kunt voor allerlei vraagstukken rondom de Nederlandse Gebarentaal en dovencultuur. TYD investeert in de talenten en kwaliteiten van de dovengemeenschap.

Nieuwsbrief

Waarin ben je geïnteresseerd?

Stadhouderskade 89
1073 AV Amsterdam
KVK: 87064022
contact@tyd.nl
06 - 18 28 33 16

TYD
© 2022 TYDOntwerp & realisatie: MUS